top of page

kittens

We hebben kittens!

Ben je op zoek naar Brits korthaar kittens, dan kun je deze pagina in de gaten houden voor de nieuwtjes. Ook kun je onze insta en facebook volgen. Als je vragen hebt, voel je vrij om ons een berichtje te sturen. 

Als je interesse hebt in kittens van onze cattery, lees dan eerst even ons catterybeleid. 

Catchy groepsfoto nestje (2019) 2020.jpg

2e nestje 2022

De kittens van Great International Champion Logan of Liza's Lane en Super Trouper from Townhouse zijn op 27 november 2022 geboren.

 

Er zijn 4 blauwe kittens en 1 lilac. Ze doen het vanaf het begin af aan erg goed. We gaan de komende weken lekker in alle rust van ze genieten en we zullen regelmatig video's en foto's op de socials zetten. We gebruiken de eerste periode ook altijd om te kijken hoe ze uitgroeien en of er misschien ook nog een meisje bij ons zal blijven. Aanvragen zijn natuurlijk altijd van harte welkom. We kunnen je alleen nu nog geen zekerheid geven dat er iets voor je beschikbaar is. Maar stuur gerust een leuk berichtje en vertel wat over de plek waar ze terecht komen. Over een aantal weken weten we meer en dan gaan we alle berichtjes uitzoeken en iedereen benaderen.   

Get to know each other? 

We werken niet met een wachtlijst. Als je in aanmerking wil komen voor een toekomstig nestje, houd dan onze site, facebook of insta in de gaten. Als er kittens verwacht worden, zetten we dat online. Je kunt dan een uitgebreid berichtje over jezelf aan ons sturen, bijvoorbeeld via de contactpagina op deze website. We kunnen je dan voor dat nestje op de geïnteresseerdenlijst zetten. Als je interesse hebt in kittens van onze cattery, lees dan ook eerst even ons catterybeleid. Dan kun je zien of dat je aanspreekt. 

nestje 2022

 

Op 10 maart 2022 zijn de kittens geboren van:

National Winner - Great International Champion Billie E van de Zandwijk Junior Winner

en

World Champion Roderick de Monte Aragon (Charly)

387A4502-bewerkt.JPG

nestje 2021

Op 9 en 10 april 2021 zijn er 3 kittens geboren uit de prachtige combinatie: Great International Champion Logan of Liza's Lane x Elisey Beni-Lux Plush. 

nestje 2019

Op 17 december 2019 zijn er 5 kittens geboren uit deze prachtige combinatie: Great International Champion Logan of Liza's Lane x National Winner - Supreme Champion Mr. Bennet Pepe Le Pu DSM DVM.

voor de website Billie.jpg
Voor de website Lana.jpg
Aankondiging.jpg
Billie met kittens.jpg
91865514_234334331264647_819800777099418

nestje 2018

Het 2018 nestje is geboren op 19 december. 3 Prachtige katertjes, waaronder 1 in de kleur fawn. Moeder en vader zijn: Great International Champion Logan of Liza's Lane en Great International Champion Blue Sothis van de Katteweide 

Ze zijn uitgevlogen, het champagnenestje
3 Days old #kittens #britishshorthair We
Iedereen in Houten, veel plezier op show
#Moët #Bollinger & #Pommery van de Zandw
bottom of page